Betalen bij levering

Erkerbank

Erker bank

Je woont in een prachtige jaren 30 woning voorzien van een erker. Maar hoe vul je de erker optimaal ? Bij zitbankenopmaat.nl maken wij regelmatig een erker bank op maat . Speciaal op maat gemaakt en hierdoor perfect passend in jouw erker. De ruimte wordt hierdoor geheel benut en geeft daardoor een hoop extra ruimte. Wij hebben verschillende modellen die zich uitstekend lenen als erker bank. Maar misschien heb je een eigen idee, ook hierin kunnen wij meedenken.

Erker bank
Erker bank strak op maat

Showroom op afspraak mogelijk in Alkmaar

Wellicht is het een idee om eerst eens langs te komen in onze showroom van zitbankenopmaat.nl in Alkmaar om alvast een idee te krijgen van een bepaald model.

Zodoende kun je alvast kijken welk model je aanspreekt en het zitcomfort ervaren. Mocht je hierdoor enthousiast geworden zijn , dan kunnen wij een vervolg afspraak inplannen bij jou thuis om de situatie te bekijken en direct een mal te maken voor de betreffende bank . Onze adviseur neemt dan ook gelijk alle mogelijke stoffen met zich mee zodat je vanuit je thuis situatie kunt bekijken welke stof het beste in je interieur past. En het beste voegt bij jouw gezinssituatie. Na het maken van jouw keuze en goedkeuring wordt de bank hierna in productie genomen in onze Nederlandse fabriek. Zo zijn de wachttijden niet extreem lang en heb je ook een puur Nederlands product.

Erker bank
Erker bank model Roos

Voor het maken van een afspraak in onze showroom kun je bellen met onze helpdesk

De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9.00-21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Erker bank
Erker bank model Tulp

Een bezoek aan onze showroom geeft je ook inspiratie voor de overige inrichting van jouw woning omdat hier niet alleen banken verkrijgbaar zijn maar ook onder andere eettafels, stoelen en kasten. Hierdoor is een bezoek zeker de moeite waard! Bel gerust wij helpen je graag.

 

LEES MEER