Betalen bij levering

Hoekbank op maat gemaakt

Hoekbank op maat gemaakt

Hoekbank op maat gemaakt

Er zit bij jou een radiator in de weg, een erker die niet zuiver geplaatst is, een hoek die uitsteekt of radiatorbuizen die het onmogelijk maken een bank normaal in de hoek te plaatsen. Wacht niet langer en maak met onze adviseurs een afspraak voor een hoekbank op maat gemaakt. Wij kunnen op dit gebied alles, van erkerbank tot gradenbank tot speciale hoekbank waar bv een hoekje uitmoet. Daarnaast hebben wij keuze uit meer dan 15 modellen waarbij dit allemaal mogelijk is. Een ruime stof en leder keuze en een top adviseur die al jou dromen waarmaakt of het nu een hoekbank op maat gemaakt betreft of een u-bank op maat of een erkerbank op maat.

Hoekbank op maat gemaakt
Prachtige ste model Tulp op maat gemaakt

Onze adviseur kan, na showroom bezoek, bij jou thuis komen voor een passend advies en neemt daarbij alle mogelijke stoffen en leerstalen mee. Ook zal hij de situatie inschatten en een mal maken van de te maken hoekbank op maat. Naast het op maat maken van een hoekbank, u-bank of erkerbank maken wij ook andere meubels op maat zoals kasten, eettafels, wandmeubelen of tv meubels. Maar oom voor gordijnen, vloeren, zonwering, lampen en kleuradvies ben je bij zitbankenopmaat.nl aan het juiste adres. Wij maken van elk interieur een waar paleis en op elk niveau. Zelfs mooi klassiek of strak behoort tot de mogelijkheden. Een waanzinnige collage op kleur en op basis van jouw smaak is wat wij klaarleggen na een bezoek aan jouw huis.

Hoekbank op maat gemaakt
Super grote hoekbank Anemoon maatwerk

Showroom

In Alkmaar hebben wij een mooie showroom tot jou beschikking. Deze is 6 dagen in de week open van 9.00-21.00 op afspraak. Wij zijn telefonisch 7 dagen per week bereikbaar op 06-22694323 of 072-5616126 of per email [email protected].

Ons motto!

Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur!

Hoekbank op maat gemaakt
Speciale wens hoekbank op maat gemaakt

LEES MEER