Betalen bij levering

Trendkleuren voor banken: zomer 2023

Het kiezen van de juiste kleur voor je bank is een belangrijk onderdeel van het inrichten van je interieur. Elk seizoen brengt nieuwe trends met zich mee, en de zomer van 2023 is geen uitzondering. Hier zijn enkele van de trendkleuren voor banken in de zomer van 2023.

 

Terracotta

Terracotta is een prachtige, warme kleur die goed past bij een zomerse sfeer. Het past perfect bij zowel lichte als donkere kleuren en geeft je kamer een gezellige uitstraling. Een terracotta bank kan een perfecte toevoeging zijn aan een kamer met neutrale kleuren, en het kan ook goed werken als een accentkleur.

Zitbank naar wens samenstellen - trendkleuren zomer 2023

 

 

Ijsblauw

Ijsblauw is een koele, rustgevende kleur die goed past bij de zomer. Het kan goed werken als opvallende kleur van je bank, vooral als je kamer al veel neutrale kleuren heeft. Ijsblauw kan ook goed werken als een accentkleur, vooral als je het combineert met witte of lichtgrijze kussens.

Ijsblauw, de trendkleur in de zomer van 2023

 

Geel

Geel is een frisse, vrolijke kleur die perfect past bij de zomer. Het kan werken als de belangrijkste kleur van je bank, of als een accentkleur. Combineer het met neutrale tinten zoals wit of beige om een zomerse uitstraling te creëren.

Trendkleur zomer 2023 - op maat gemaakte erkerbank

 

Zacht roze

Zacht roze is een prachtige kleur die goed past bij de zomer. Het is een romantische kleur die goed werkt als de belangrijkste kleur van je bank, vooral als je kamer een lichte uitstraling heeft. Zacht roze kan ook goed werken als een accentkleur, vooral als je het combineert met witte of grijze kussens.

Licht roze, de trendkleur in de zomer van 2023

 

Zand

Zandkleur is een klassieke, tijdloze kleur die perfect past bij de zomer. Het past goed bij zowel lichte als donkere kleuren en geeft je kamer een rustige uitstraling. Zandkleur kan werken als de belangrijkste kleur van je bank, vooral als je kamer al veel neutrale kleuren heeft. Het kan ook goed werken als een accentkleur.

Zand kleurig bank, de trendkleur van de zomer 2023

 

Dit waren de trendkleuren voor de zomer van 2023. Bij Zitbankenopmaat.nl kun je kiezen uit een breed scala aan stoffen en kleuren om jouw ideale zomerbank te creëren. Kies de kleur die het beste bij jouw stijl en smaak past, en geniet van een prachtige, zomerse uitstraling in je interieur. Neem contact met ons op voor advies en tips.

LEES MEER