Betalen bij levering

Statement bank in huis: 5 tips van zitbankenopmaat.nl

Een statement bank kan een geweldige manier zijn om een je interieur te laten opvallen. Het kan een belangrijk element zijn dat de kamer verheft en het kan ook een prachtige blikvanger zijn. Hier zijn vijf tips om een statement bank te kiezen die perfect bij jouw stijl past.

1. Kies een opvallende kleur
Een statement bank moet opvallen en de gemakkelijkste manier om dat te doen, is door te kiezen voor een opvallende kleur. Kies een kleur die past bij jouw interieur en die ook een contrast vormt met de rest van de kamer. Overweeg bijvoorbeeld een felrode bank in een kamer met veel neutrale tinten. Bekijk onze stofstalen pagina voor een kleine greep uit onze collectie.

2. Ga voor een opvallend design
Een opvallend design kan ook helpen om een statement te creëren. Overweeg bijvoorbeeld een bank met een ongewone vorm, zoals de Azalea. Of een bank met een patroon dat in het oog springt. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij de rest van de kamer en niet te overweldigend is.

 

 

3. Kies een materiaal dat past bij jouw stijl
De stof of het materiaal van de bank kan ook helpen om een statement te maken. Overweeg een materiaal dat past bij jouw persoonlijke stijl en dat ook bijdraagt aan het statement. Leer of fluweel zijn bijvoorbeeld goede opties voor een statement bank.

4. Combineer met neutrale accessoires
Om de statement bank er echt uit te laten springen, combineer je deze met neutrale accessoires. Denk aan neutrale kussens, tapijten of gordijnen. Hierdoor blijft de aandacht gericht op de bank en wordt de rest van de kamer niet te overweldigend.

 

statement-bank-zitbankenopmaat.nl

 

5. Maak het af met bijpassende decoratie
Om het statement compleet te maken, kun je bijpassende decoratie toevoegen aan de kamer. Kies bijvoorbeeld een kunstwerk met dezelfde kleuren als de bank, of voeg een paar accessoires toe die qua stijl overeenkomen met de bank.

Een statement bank kan een krachtig statement maken in je interieur, maar het is belangrijk om deze op de juiste manier te kiezen. Overweeg deze tips en maak een keuze die past bij jouw stijl en smaak. Bij Zitbankenopmaat.nl kun je terecht voor maatwerk banken in verschillende stijlen en materialen om jouw statement bank te creëren. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies voor jouw interieur.