Betalen bij levering

Woonwinkel Alkmaar

Maatwerk banken voor kleine woonkamers: slimme oplossingen

Een bank is vaak het middelpunt van de woonkamer en moet daarom niet alleen comfortabel zijn, maar ook goed passen bij de stijl van het interieur. Voor mensen met een kleine woonkamer kan het echter lastig zijn om een bank te vinden die aan deze criteria voldoet en ook nog eens past binnen de beschikbare ruimte. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden voor maatwerk banken die speciaal ontworpen zijn voor kleine woonkamers. Bij Zitbankenopmaat.nl helpen we je graag bij het uiteenzetten van alle opties.

 

Nieuw: modulaire banken

Een van de slimme oplossingen voor een kleine woonkamer is om te kiezen voor een bank op maat met een modulaire opbouw. Dit betekent dat de bank bestaat uit verschillende losse elementen die naar wens kunnen worden samengevoegd en geconfigureerd. Op deze manier kan de bank precies worden aangepast aan de beschikbare ruimte en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de gehele kamer.
Maatwerk banken voor kleine woonkamers, nieuwe modulaire banken

 

Op maat gemaakt voor de ruimte

Bij Zitbankenopmaat.nl kunnen we banken ontwerpen die perfect meegaan met schuine muurtjes, palen, erkers en andere bijzonderheden. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de ruimte en evengoed heerlijk zitten. De ruimte lijkt hierdoor vaak groter en er past uiteindelijk ook meer in.

Maatwerk banken voor kleine woonkamers, op maat gemaakt voor gekke ruimtes

 

Bijzettafel

Als er weinig ruimte is voor een salontafel kan er ook gekozen worden voor een bank met een geïntegreerde tafelblad. Dit biedt de mogelijkheid om een kop koffie of glas wijn neer te zetten zonder dat er extra ruimte nodig is voor een salontafel. Ook kun je denken aan een ‘slider’ bijzettafel. Die staat in de afbeelding hieronder. Dit is een handige tafel die bijna geen ruimte inneemt.

Maatwerk bank met tafeltje ertussen, speciaal voor kleine kamers
Maatwerk bank met tafeltje ertussen
'Slider' bijzettafeltje
‘Slider’ bijzettafeltje in lichte houtkleur

 

Groter ogende ruimte

Tot slot kunnen ook de poten van de bank bijdragen aan het besparen van ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een bank met slanke poten, waardoor er meer ruimte onder de bank ontstaat. Hierdoor lijkt de ruimte groter en oogt het interieur luchtiger en ruimer.

 

Er zijn verschillende slimme oplossingen om een maatwerk bank te creëren die perfect past bij een kleine woonkamer. Bij Zitbankenopmaat.nl hebben wij een breed assortiment aan maatwerk banken die speciaal zijn ontworpen voor kleine woonkamers. Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor elke woonkamer. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.