Betalen bij levering

Meubels kopen in Alkmaar

Bank op maat laten maken

Bij zitbankenopmaat.nl kun je een bank op maat laten maken . Wij zijn een online shop maar daarbij hebben wij wel een showroom die je kunt bezoeken. Waardoor je ondanks dat je ons online gevonden hebt toch de mogelijkheid hebt om een bank te kiezen en te testen qua zitcomfort en uitstraling. In onze showroom hebben wij verschillende modellen die aan te passen zijn naar de door jouw gewenste maat en opstelling. Wat ook fijn is om te weten is dat de banken van puur Nederlandse fabrikaat zijn. Hierdoor heb je niet te maken met ellenlange wachttijden wat tegenwoordig zo vaak het geval is. En de kwaliteit is ook hoogwaardig en degelijk.

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken in prachtig lichte stof mine

Wil je je bank op maat laten maken laat je inspireren in onze sfeervolle showroom in Alkmaar. Hier hebben wij vele keuze mogelijkheden staan en helpen we je professioneel bij het maken van de juiste keuze. Wij kijken hierbij naar de woonsituatie en leefstijl de keuze van de juiste stof is uiteraard ook heel belangrijk. Hierin hebben wij in de showroom volop keuze. Meer nog dan je op onze site terug kunt vinden, een bezoek aan onze showroom is dus zeker de moeite waard.

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken, ruime stofkeuze en gebruik van moodboard behoort tot de mogelijkheden

Een bezoek aan onze showroom is mogelijk na het maken van een afspraak. Dit is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Wil je een afspraak maken voor een showroom bezoek bel dan even met onze helpdesk

Helpdesk 072 5616126 , 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken

Buiten een bank op maat laten maken richten wij ook hele huizen compleet in. Bij zitbankenopmaat.nl vind je dus niet alleen bankstellen maar alles om jouw woning compleet te maken. In onze showroom komt hierin alles samen en kom je ogen te kort qua inspiratie. Ik zou zeggen kom eens langs om te ervaren wat wij voor je kunnen betekenen om jouw huis sfeervol en naar jouw eigen smaak in te richten. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak in onze showroom in Alkmaar.