Betalen bij levering

Zitbanken moeilijke maatvoering

Maatbanken bij zitbankenopmaat kunnen in allerlei variaties van rond tot schuin tot een erkerbank

Maatbanken

Zoek je een ronde, schuine of een erkerbank? Bij zitbankenopmaat.nl ben je op het juiste adres gekomen. Wij maken in eigen fabriek onze maatbanken. Wij gebruiken hiervoor massief houten rompen, nosagvering, en het allerbeste koudschuim. Naast een enorme collectie stoffen kun je ook kiezen tegenwoordig uit leder in vele kleuren en microvezel leder (gerecycled leder). Maar ook onze collectie pootjes is uitgebreid van RVS rond, RVS vierkant, RVS verstelbaar, zwart recht , zwart rond en zwart staal, maar ook houten pootjes zijn in diverse kleuren leverbaar. Dus ben je op zoek naar een moderne of een landelijk bank op maat, of gewoon standaard, wij zijn er voor je om jouw droom te realiseren. Kijk maar eens in onze foto gallery wat wij allemaal al hebben gemaakt voor onze klanten.

Maatbanken
Speciale opdracht

 

Advies aan huis

Mocht je interesse zijn gewekt dan kan je een afspraak maken om onze mooie showroom in Alkmaar te bezoeken maar je kunt ook gebruik maken van onze adviseur aan huis. Vooral met specifieke wensen kan het handig zijn om ons eerst langs te laten komen om een mal te maken van de betreffende situatie. Wij nemen dan ook meteen alle mogelijk stoffen en leder mee om alvast tot de perfecte kleurencombinatie te komen. Bel gerust ons telefoonnummer die wordt 24/7 opgenomen. Telefoonnummer 072-5616126.

Maatbanken
2 x lounge Viool met 1 Zitkussen speciale wens klant.

Showroom

In onze prachtige showroom in Alkmaar geven wij  niet alleen advies voor een mooie maatbank. Wij geven ook een totaal interieur advies op maat. Van mooie gordijnen, lampen, vloeren, kasten, eettafels, eetstoelen of een mooi karpet, wij hebben het allemaal. Ook de gehele installatie kan door ons professionele team verzorgd worden. Laat je dan ook vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur. Onze showroom is 6 dagen in de week open op afspraak van 9.00-21.00!