Betalen bij levering

Bank op maat

Zitbankenopmaat voor elke bank op maat

Bank op maat

Ben je op zoek naar een mooie bank omdat de hoek thuis schuin loopt of dat je de muur volledig wilt opvullen, wellicht een nis die precies met een bank op maat gevuld moet worden? Zoek niet verder want wij van Zitbankenopmaat.nl maken werkelijk alles op maat van erkerbank tot ronde bank of in een gradenhoek. Maar ook voor onze klanten die kort van bovenbeen zijn of juist lang maken wij de ultieme bank. Wij doen heel veel voor de klubvoorlangemensen. Wij passen bijvoorbeeld ook de diepte  of de hoogte aan zodat elke bank naar wens kan worden samengesteld. Maar misschien wil je wel een eigen bankontwerp laten uitvoeren, ook hierin kunnen wij van dienst zijn mits uitvoerbaar. Iedereen is welkom bij ons en samen met onze adviseur kom je echt tot jouw ultieme bank op maat.

Bank op maat
Zitbankenopmaat met een speciale 13 kantige erkerbank.

Eigen fabriek

Al onze moderne banken en landelijke banken op maat worden in eigen fabriek in Nederland vervaardigd. Hierdoor kunnen wij vele aanpassingen realiseren, kijk maar bijvoorbeeld naar de foto hierboven. Wij maken een bank op maat met de beste materialen zoals massief houten rompen, nosagvering en het allerbeste koudschuim. Wij zijn nog een echt familiebedrijf met zeer veel passie voor interieurs want naast banken leveren wij ook gordijnen, vloeren, karpetten, lampen, eetstoelen, eettafels, barkrukken, kasten en salontafels en nog veel meer. Dus voor een totaal interieur advies ben je ook welkom, onze adviseur helpt je graag. Hij geeft thuis een kleuradvies en zorgt voor een totale harmonie in samenspel met je bestaande meubelen.

bank op maat
 ontwerp tekening erkerbank roos

Showroom

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom in Alkmaar met meer dan alleen banken die 6 dagen in de week open is van 9.00-21.00 op afspraak!

Bel gerust ons nummer; 072-5616126 voor het maken van een afspraak!

Een bank op maat! Zitbankenopmaat.nl!

Bank op maat
Zitbankenopmaat met een  prachtige erkerbank