Betalen bij levering

Nieuw bankstel kopen

Op maat gemaakte bank

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte bank en kan je hiervoor nergens terecht? Zoek dan niet langer maar kom langs bij zitbankenopmaat.nl. Wij zijn 6 dagen in de week op afspraak geopend. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Je kunt hier inspiratie op doen en een idee krijgen van de vele mogelijkheden qua model van de bank en qua zit comfort.

Zo kun je kiezen uit verschillende zitkussens deze zijn verkrijgbaar in zacht, medium of hard. Ook zijn er vele keuzes aan stoffen of leerstalen waarbij wij kunnen vertellen welke goed in jouw gezinssituatie past. Wil je een rond houten pootje of juist een strak metalen poot onder de op maat gemaakte bank? Ook hierbij hebben wij meerdere keuze mogelijkheden.

Op maat gemaakte bank
op maat gemaakte bank in schuine hoek

Erker bank op maat gemaakt

Wellicht heb je een erker waarvan je denkt een bank zou hier wel leuk staan maar hoe plaats ik deze? Onze adviseur van zitbankenopmaat.nl komt graag bij je langs om de ruimte op te meten en hiervoor een mal te maken. Daarna wordt de op maat gemaakte bank speciaal voor jou in productie genomen. Wij hebben hier inmiddels ruime ervaring in met zeer tevreden klanten als gevolg.

Vaak is de werkwijze zo dat de klant eerst een bezoek brengt aan onze showroom. Om te kijken welke bank het beste voegt aan zijn of haar wens. Vervolgens komt onze adviseur langs om ter plekke te kijken naar de juiste maatvoering. Hierbij neemt hij ook alle stof en leerstalen mee waardoor je ook vanuit je eigen woning makkelijker de juiste kleur keuze kunt maken. Je ziet de stof dan immers bij het overige interieur, samen met onze adviseur is de kleur dan goed te bepalen.

Op maat gemaakte bank
Op maat gemaakte bank deze heerlijke designbank

Bel voor het maken van een afspraak in onze showroom of voor een bezoek aan huis 072 5616126

Wij zijn 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9.00-21.00