Betalen bij levering

Meubels kopen in Alkmaar

Interieurzaak Alkmaar

 Onze sfeervolle interieurzaak Alkmaar is goed gelegen doordat parkeren hier geheel gratis voor de deur mogelijk is. Bij ons vind je een ruim aanbod qua meubelen plus de broodnodige kennis qua woning inrichting. Het voordeel is dat wij ook zitbanken op maat kunnen leveren. Wat bij veel andere interieur zaken niet kan is bij ons vaak wel mogelijk. Kijk eens rond op onze site van zitbankenopmaat.nl om een juiste indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wij hebben ervaring met het inrichten van complete huizen waarbij wij heel veel uit handen kunnen nemen. Maar ook voor enkel een bankstel of bijvoorbeeld een nieuwe eettafel kun je bij zitbankenopmaat.nl terecht.

Interieurzaak Alkmaar
Interieurzaak Alkmaar voor al je interieur wensen

Heb je speciale wensen dan helpen wij jou graag om dit te kunnen realiseren wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. In onze woonwinkel Alkmaar krijg je een persoonlijk advies door onze interieur adviseur. Ook kunnen wij een moodboard voor je maken. Wij werken hierom ook uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd hebben om het juiste advies te kunnen geven. Een afspraak is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Interieurzaak Alkmaar
Interieurzaak Alkmaar voor een sfeervol geheel

Onze banken hebben meestal keerbare kussens zo zijn ze duurzaam en van puur Hollands fabrikaat. Van modern tot hotel chique stijl je vind het bij ons in Alkmaar. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een showroom bezoek. Je bent van harte welkom en wij helpen graag bij het maken van een interieur dat echt bij je past! Wij gaan voor de persoonlijke benadering en dit in samenwerking met de sfeer in onze winkel maakt een bezoek zeker de moeite waard!

Woonwinkel Alkmaar
Woonwinkel Alkmaar ook voor maatwerkbanken

Bel voor het maken van een afspraak voor een showroom bezoek met onze helpdesk , bereikbaar 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126