Betalen bij levering

Meubels kopen in Alkmaar

Interieurstyling

 

Zoek je  een stijlvol en warm interieur en ben je daarvoor op zoek naar hulp voor interieurstyling ? Wellicht is een bezoek aan zitbankenopmaat.nl dan een goede tip. Bij zitbankenopmaat.nl kunnen wij net dat extraatje geven wat bij een ander vaak niet mogelijk is. Wij helpen je bij het inrichten van je huis door advies te geven qua kleurencombinatie voor je meubelen maar ook voor alle overige vragen qua interieur. Wat is de juiste opstelling, niet alleen qua vormgeving ,maar ook praktisch gezien. De juiste keuze qua stoffen, verlichting en welke verfkleuren of behang voor op je wanden. Wij helpen graag om je huis om te toveren naar een warm thuis.

Interieurstyling
Interieurstyling bij zitbankenopmaat.nl in Alkmaar

 

 

 

In onze fijne woonwinkel vind je alles om je zeker enthousiast te maken en krijg je misschien wel zin om je hele woonkamer te vernieuwen! Dit alles is bij ons mogelijk wij maken ook banken op maat voor degene die met de reguliere maatvoering niet uit de voeten kan. Of wat dacht je van banken speciaal voor lange mensen.

 

 

 

Interieurstyling
Interieurstyling

Ons interieur advies is gratis wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd voor onze klant hebben. Wil je een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom bel dan even met onze helpdesk. Onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk o72 5616126

Interieurstylist
Interieurstylist ook voor banken op maat

Bezoek onze sfeervolle showroom in Alkmaar waar gratis voor de deur parkeren nog mogelijk is! Laat je verrassen door onze showroom en door ons kennis op woongebied en sfeervol maar ook praktische inrichting van jouw woning. Wij gebruiken onze jarenlange kennis om van jouw huis een fijn thuis te kunnen maken.

Interieurstyling
Interieurstyling op maat gemaakt

Een bezoek aan onze showroom in Alkmaar is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur Alleen Op Afspraak!

Bel 072 5616126