Betalen bij levering

Bank geschikt voor lange mensen

Bank voor lange mensen

Een zoektocht naar een geschikte bank kan een hele uitdaging zijn vooral als je zoekt naar een bank voor lange mensen. De regulier banken hebben immers een diepte die niet aansluit op de wensen van mensen met een lengte richting of over de 2 meter. Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij dit probleem aangepakt. Bij ons kun je er voor kiezen om van bestaande modellen de pootjes van de bank aan te passen.  Hierdoor krijg je al direct een veel beter zit comfort. Dit is mogelijk bij veel modellen zowel bij de landelijke modellen  als de moderne modellen. Vaak is dit al een hele verlichting ten opzichte van de standaard hoogtes. Maar buiten het aanpassen van de pootjes kun je bij ons ook kiezen voor een andere zitdiepte zo maken wij de bank speciaal voor jou op maat.

Bank voor lange mensen
Bank voor lange mensen Acacia

Zitbankenopmaat.nl is een interieurzaak waar wij verder denken dan standaard. Niet elk mens is immers hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde  wensen qua zitcomfort. In onze showroom in Alkmaar hebben wij meerdere modellen staan en wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom kunnen wij de wensen bespreken. Zo kun je uittesten door middel van tools wat voor jou het beste zitcomfort geeft. Onze interieur adviseurs hebben jarenlange ervaring. Hierdoor weten zij heel goed wat de behoefte is van de klant en zien zij vrijwel direct welke bank de beste optie is. Kom eens langs in onze sfeervolle showroom voor een gedegen advies!

Bank voor lange mensen
Bank voor lange mensen speciaal op maat gemaakt

Buiten onze bank voor lange mensen hebben wij in onze sfeervolle showroom volop mooie meubelen om de perfecte sfeer in je huis te creëren. Waaronder salontafels, verlichting, accesoires en eettafels en ook eetstoelen speciaal voor lange mensen. Waarbij de opmerking vaak gehoord is, eindelijk eens lekker lang kunnen na tafelen!

Bezoek aan onze showroom is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Alleen op afspraak!

Bel voor het maken van een afspraak of overige vragen 072 5616126