Betalen bij levering

Bankstel op maat kopen

Bankstel op maat kopen

Nieuw bankstel kopen? Dan heb je uiteraard zo je eigen wensen. Ten eerste kijk je naar de uitstraling waarna je direct komt bij het zitcomfort, deze combinatie is het aller belangrijkste. Daarna kijk je welke vorm en formaat de bank kan hebben binnen jouw ruimte. Hierbij kan het zijn dat je met een standaard model niet uit de voeten komt. De meeste meubelzaken voeren standaard maten maar bij zitbankenopmaat.nl kun je ook een bankstel op maat kopen .

Bankstel op maat kopen
Bankstel op maat kopen in Alkmaar

Onze showroom in Alkmaar heeft meerdere modellen staan die je kunt komen bekijken en het zitcomfort kunt bepalen. Wij ontvangen je graag in onze showroom met volop sfeer! Hier kunnen wij  al je wensen bespreken en bekijken welke bank het beste past. Wordt het een heel strak model , , een landelijk moderne bank of een model met rondingen. Er is bij zitbankenopmaat.nl heel veel mogelijk. Onze maatwerk bankstellen  zijn van puur Nederlands fabrikaat. Zodoende zijn de levertijden ook niet al te lang. Fijne bijkomstigheid toch?

Bankstel op maat kopen
Bankstel op maat kopen met ronding

Een bankstel op maat laten maken is bovendien ook super fijn als je een erker hebt in je huis. Door een bankstel op maat te laten maken benut je zo jouw erker volop en houdt je geen loze ruimt over in je huis. Wij hebben al vele erkers kunnen inrichten met onze bankstellen. Als je onze reviews bekijkt kun je doormiddel van toegevoegde foto s meerdere eindresultaten zien. Wellicht leuk om even te bekijken. Zo krijg je alvast een idee. Op de foto hieronder zie je alvast een voorbeeld.

Bankstel op maat kopen
Bankstel op maat kopen waaronder deze erkerbank

Mocht je interesse hebben in een bankstel op maat dan is een bezoek aan onze showroom de 1ste stap. Even een aandachtspunt onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken!

Showroom bezoek mogelijk op afspraak!

Bel voor een afspraak of eventuele vragen even met onze helpdesk-072 5616126

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

LEES MEER