Betalen bij levering

Bank op maat laten maken

van mood board tot interieur

Het is een herfstige zaterdag en je bent onderweg naar zitbankenopmaat.nl in Alkmaar voor een sfeervolle meeting. En het maken van een mood board tot interieur. Thuis heb je bedacht dat je ideeën nodig hebt voor het realiseren van een nieuw interieur. Je hebt al langer lopen nadenken wat te doen met je woning waar je inmiddels al jaren woont. Schuiven met meubels , woonbladen lezen , interieur programma’s bekeken ,maar je komt er zelf niet helemaal uit. Je hebt immers ook geen standaard woonkamer waar een standaard bank past. Al surfend op internet ben je door deze vraagstukken bij zitbankenopmaat.nl terecht gekomen. Hier is standaard geen standaard en kan er afgeweken worden van de gangbare maten qua banken. Zodat de bank van jouw wens ook daadwerkelijk goed aansluit in jouw woonkamer. Bijvoorbeeld door het op maat maken van de bank in een erker.

van mood board tot interieur
van mood board tot interieur

Aangekomen in onze gezellige showroom in Alkmaar bespreken wij onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden. Doordat wij bij zitbankenopmaat.nl ook onze interieur specialist hebben betrokken komen wij tot de mooiste interieurs. Wij begeleiden het hele proces en kijken hierbij naar de wensen en smaak van de klant. Zo gaan wij van mood board tot interieur . Het hele plaatje wordt naar aanleiding van de meeting in onze showroom klaargelegd zodat men de hele sfeer van het interieur alvast kan voelen. Van gordijn tot vloer naar bekleding bank en de rest van de aankleding alles wordt tastbaar door het mood board. En het leuke is het advies is geen dure aangelegenheid want jouw huis is onze passie!

van moodboard tot interieur
van mood board naar interieur door onze stylist

Bekijk onze website van zitbankenopmaat.nl en lees de reviews van onze klanten met bijpassende foto s om een idee te krijgen van onze mogelijkheden. Wil je een afspraak maken voor een advies voor jouw interieur bel dan even met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.oo en 21.00 uur, voor het maken van een afspraak en/of eventuele vragen bel 072 5616126

van mood board tot interieur
van mood board tot interieur eind resultaat bij klant thuis