Betalen bij levering

Bank speciaal op maat gemaakt

Bank speciaal op maat gemaakt

Soms ben je op zoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld een bank speciaal op maat gemaakt om te chillen in bijvoorbeeld een tv kamer. Bij zitbankenopmaat.nl heb je de mogelijkheid om een bank speciaal te laten fabriceren. Wij hebben ruime ervaring met het laten maken van banken in zeer veel verschillende mogelijkheden qua zitcomfort, omvang en uitstraling. Heb je een speciale wens dan kijken wij samen met de klant naar de mogelijkheden.

Wij hebben een showroom in Alkmaar waarbij het wellicht handig is om deze eerst eens te komen bezoeken. Hierin hebben wij meerdere modellen staan die je kunt testen qua zitcomfort en waarbij wij eventuele aanpassingen kunnen maken zodat de bank naar jou wens gemaakt wordt.

Bank Roos speciaal op maat gemaakt in een graden hoek

Bank speciaal op maat gemaakt
Bank op de centimeter nauwkeurig

Showroom in Alkmaar op afspraak te bezoeken

Onze showroom in Alkmaar is na telefonisch overleg op afspraak te bezoeken. Daarom kunnen wij gericht de tijd voor je hebben en rustig onder het genot van koffie of thee bekijken welke bank het beste bij jou past. Hier hebben wij ook vele verschillende stoffen waaruit je kunt kiezen en de hardheid van de kussens kunt bepalen. Een afspraak maken is mogelijk voor 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk bereikbaar van maandag tot en met zondag tussen 9.00 en 21.00 uur, tel nr 06 52533860

Bank speciaal op maat gemaakt
Bank speciaal op maat gemaakt in opdracht van een klant

In onze showroom vind je buiten banken ook overige meubelen waaronder eettafels, eetstoelen, verlichting, vloeren etc…

Een bezoek is dus zeker de moeite waard, de showroom is sfeervol ingericht en hierdoor krijg je zeker leuke ideeën en inspiratie voor een sprankelend interieur. Wij helpen graag om je huis een sfeervolle uitstraling te geven. Kortom bel en kom langs!

Bank speciaal op maat gemaakt
Bank speciaal op maat gemaakt hier in door ons geleverd interieur

LEES MEER