Betalen bij levering

U-bank maatwerk

U-bank maatwerk

Alle huizen zijn anders en sommige vragen dan om een specifieke bank qua maatvoering. Meestal kom je uit op een aantal standaard maten qua banken. Bij zitbankenopmaat.nl kunnen wij onder andere U-bank maatwerk leveren voor een aannemelijke prijs en van Nederlands fabrikaat. Denk hierbij onder meer aan een grote u bank of een u bank geplaatst in een erker. Wij hebben een ruime collectie stoffen, verschillende pootjes waaruit je kunt kiezen en ook keuze qua zitcomfort, denk hierbij aan zachte medium of harde kussens.

 

Hieronder onze topbank Anemoon die leverbaar is met vaste stoffering en losse hoezen. Ook leverbaar in de diepte 100 en 110. Bij de 110 diepe uitvoering krijg je extra lendenkussens erbij voor het rugkussen.

U-bank maatwerk
U-bank maatwerk aan een klant geleverd

Showroom in Alkmaar op afspraak geopend

Uiteraard willen de meeste mensen die een bank kopen graag eerst even testen hoe een bank zit, ook is het kiezen van de juiste stof makkelijker als je de stof in handen kunt houden en kunt bekijken. Daarom hebben wij buiten onze site van zitbankenopmaat.nl om ook een showroom ingericht waar wij onze verschillende modellen hebben staan. Het is aan te bevelen om een bezoek te komen brengen aan onze showroom om zo te bekijken en bespreken met onze adviseur wat de wensen zijn. Soms is het handig om een bouwtekening of foto s van de woonsituatie mee te nemen. Maar ook zonder komen wij door jarenlange ervaring ook wel uit de juiste maatvoering van de bank. Onze bestaande modellen kunnen vaak ook aangepast worden bijvoorbeeld door de armlegger breder of juist smaller te maken.

 

Hieronder onze eigen eetbank Zonnebloem die op elk gewenste maat te leveren is en in diverse stoffen en leer.

U-bank maatwerk
U-bank maatwerk op de centimeter

Showroom in Alkmaar te bezoeken 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur

Wil je een bezoek inplannen bel dan met onze helpdesk

Helpdesk bereikbaar voor het maken van een afspraak, maandag t/m zondag tussen 9.00 en 21.00

Bel 072 5616126

U-bank maatwerk
U-bank maatwerk

Heb je naast een maatwerk bank nog overige woonwensen dan kunnen wij je hierbij ook verder helpen. Naast maatwerk banken leveren wij van zitbankenopmaat.nl ook alle overige meubelen. Kortom een bezoek aan ons is zeker de moeite waard!