Betalen bij levering

Maatwerk bank erker

Maatwerk bank erker

Een woning met een erker is altijd zeer sfeervol. Toch lopen een aantal mensen tegen het probleem aan dat ze het moeilijk vinden het goed te kunnen inrichten. Een erker heeft tenslotte hoeken waardoor het lastig is om bijvoorbeeld een bank te kunnen plaatsen. Bij zitbankenopmaat.nl kunnen wij je helpen dit probleem op te lossen. Wij maken een maatwerk bank erker speciaal naar wens van de klant. Ben je op zoek naar een maatwerk bank erker dan is het raadzaam om eerst een bezoek in te plannen aan onze showroom. In onze showroom vind je meerdere modellen die zich hier voor lenen. Na een goed gevoel kunnen wij een afspraak maken om de erker bank bij je thuis uit te meten en een mal hiervan te maken. Daarna kan de bank in productie genomen worden in de fabriek vanuit Nederland. Zo krijg je een erker bank speciaal voor jou op maat gemaakt duurzaam van goede kwaliteit.

erker bank op maat gemaakt
Erker bank Acacia op maat gemaakt in wormerveer

Showroom in Alkmaar geopend alleen op afspraak!

Onze showroom bevind zich op een industrieterrein in Alkmaar waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Een afspraak inplannen is mogelijk 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 tot 21.00 uur via onze helpdesk.

Helpdesk bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

maatwerk bank erker
maatwerk bank erker op de cm

Bij zitbankenopmaat.nl vind je overigens niet alleen maatwerkbanken maar in onze sfeervolle showroom komen alle sferen te samen en kun je ook tafels, stoelen, kasten. verlichting en accessoires. Zo kunnen wij helpen bij de inrichting van een prachtige woning waar je je helemaal thuis kunt voelen. Kom gerust langs na het maken van een afspraak om de sfeer van onze winkel te voelen en ideeën en inspiratie te krijgen. Wij helpen je graag onder het genot van een kopje koffie of thee!