Betalen bij levering

Welke bank met huisdieren

Welke bank met huisdieren

Welke bank met huisdieren

Als je direct door wilt naar de homepage klik dan hier.

Je hebt huisdieren en je bent op zoek naar een bank die geschikt en bestand is tegen huisdieren. Welke bank met huisdieren is dan geschikt? Kies je voor leer of kies je voor stof. Hier geven wij voor jou aan wat het beste is zowel in leder als in stof. Kies je voor leder dan kun heb je de mogelijkheid in microleder, gerecycled leder of echt leder. Echt leder is dan het beste omdat het sterk is en makkelijk in schoonmaken. Microleder en gerecycled leder is prima met honden maar erg gevoelig voor de nagels van katten.

Welke bank met huisdieren
Welke bank met huisdieren, dan is velours het veiligst, vooral met katten. Hier onze bank Cassia geschikt voor lange mensen.

Kies je voor stof dan is er niet zoveel maar niet getreurd, velours of velvet is uitermate geschikt voor alle huisdieren. Het zijn kleine hoge pooltjes die over het algemeen niet gaan halen als een kat erin hangt. Let wel dat niet alle velours geschikt zijn want in deze trendstoffen heb je nu ook velours achtige die juist heel gevoelig zijn voor kattenhalen. Maar de populaire velours Adore, Juke en Seven zijn werkelijk onovertroffen. Ze zijn sterk, kleurecht, wasbaar (Adore en Seven), en zeer makkelijk te reinigen met TMC520. (verkrijgbaar bij ons)

Welke bank met huisdieren
Welke bank met huisdieren? Deze Gerecycled leder Bull is perfect met honden maar met katten wat gevoeliger ivm nagels. Hier onze topper Lavendel.

Laat je goed adviseren

Wij van Zitbankenopmaat vragen altijd door; Heb je kinderen? Huisdieren, staat de bank vol in de zon? etcetera etcetera. Zeer belangrijk om tot het juiste advies te komen. Wij hebben in onze mooie showroom zeer veel keuzes en ook vele stoffen en leder die zeer huisdier vriendelijk zijn. Ook zijn wij uniek met onze banken met losse zit- en rugkussens omdat wij deze altijd keerbaar maken dus wasbaar. Met microleder, gerecycled leder zijn de kussens ook keerbaar. Maar met echt leder kan dit niet want dan kan de lucht niet weg. Dus nogmaals laat je goed adviseren. Voor ons is het inrichten van een huis een hobby en omdat onze klanten van heinde en ver komen, willen wij ook geen klachten.

Welke bank met huisdieren
Welke bank met huisdieren

Interieur advies op maat

Maar wij verkopen niet alleen banken maar geven ook een compleet interieur advies op maat. Van gordijnen, behang, zonwering, vloeren, verlichting, meubelen en accessoires, wij hebben het allemaal. Onze showroom in Alkmaar is 7 dagen in de week opalen van 9.00-21.00 op afspraak. bel voor zo’n showroom afspraak 072-5616126 of 06-22694323.

Welke bank met huisdieren