Betalen bij levering

woonwinkel Alkmaar

Op het makkelijk te bereikbare industrieterrein vind je onze op afspraak te bezoeken woonwinkel Alkmaar . In onze woonwinkel ontvangen we je graag voor een goed advies voor het inrichten van jouw woning. Hierbij geeft onze showroom volop inspiratie en is er ook nog eens heel veel mogelijk. Wij leveren namelijk naast onze standaard maten qua banken ook zitbanken op maat. Heb je een speciale maat nodig dan is dit veelal mogelijk.

Samen met onze interieur adviseur kan je bespreken wat de mogelijkheden zoal zijn. Het is hierbij handig als je thuis de afmeting van je woonkamer hebt gemeten of misschien heb je een plattegrond van je woning die we kunnen gebruiken? Dit geeft ons een goed inzicht in alle mogelijkheden, maar zelfs met een enkele foto van je woonkamer komen wij wel weg. We hebben immers al jarenlange ervaring met het inrichten van huizen.

Bovendien is het ook mogelijk om een vrijblijvende vervolgafspraak te maken bij jou thuis mocht je er in onze woonwinkel toch niet helemaal uitkomen. Dan nemen wij onze stoffen mee en kunnen zo in jouw eigen omgeving bekijken wat het beste past.

woonwinkel Alkmaar
woonwinkel Alkmaar met advies op maat

In onze woonwinkel Alkmaar vind je alles voor jouw woonwensen van meubels tot vloeren en van verlichting tot mooie accessoires. Omdat wij alleen op afspraak voor jou geopend zijn hebben wij zo alle tijd om tot een gedegen advies en mooi eindresultaat te komen.

Zo kunnen wij alle wensen bespreken en eventueel een moodboard voor je maken zodat je een goed beeld krijgt van het te gebruiken kleuren pallet in jouw woning.

woonwinkel Alkmaar
woonwinkel Alkmaar door onze stylist gemaakte moodboard

Kom eens langs door het maken van een afspraak in onze woonwinkel Alkmaar en laat je verleiden door onze heerlijk zittende banken van hoge kwaliteit. Kom proefzitten en laat je verassen door onze sfeervolle showroom!

woonwinkel Alkmaar
woonwinkel Alkmaar onze zitbank op maat gemaakt

Woonwinkel Alkmaar , zitbankenopmaat.nl op afspraak te bezoeken! Dit is eventueel mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk ook 7 dagen in de week bereikbaar 072 5616126