Betalen bij levering

Bank met ronde vorm

Bank met ronde vorm

Een super leuke nieuwe trend tegenwoordig is een bank met ronde vorm voor in jouw interieur. Een heerlijk relaxed en uitnodigend zitcomfort met een luxe uitstraling geeft jou de bank met ronde vorm. Sfeervol en comfortabel en van Nederlands fabrikaat. De levertijden van deze bank zijn hierdoor ook niet schrikbarend lang. Kom eens langs in onze showroom van zitbankenopmaat.nl / de-bankenfabriek.nl om deze heerlijke bank uit te proberen en te bekijken. De bank is leverbaar in veel verschillende stoffen waaruit je kunt kiezen. Onze interieur stylist helpt graag met het maken van de juiste keuze en houdt hierbij uiteraard rekening met de wens van jou als klant.

Bank met ronde vorm
Bank met ronde vorm na advies door onze stylist is dit het eindresultaat

Heb je speciale wensen betreffende de maatvoering van jouw bank bij zitbankenopmaat.nl kunnen wij de bank naar wens laten aanpassen. Hierdoor sluit jouw bank naadloos aan in jouw woonruimte. Kom je er zelf niet helemaal uit qua maatvoering, dan kunnen wij een advies aan huis inplannen. Wij komen dan langs met stoffen en bespreken samen de mogelijkheden. Bel voor eventuele vragen het inplannen van een bezoek aan onze showroom of een advies bij jou thuis met onze helpdesk.

Bank met ronde vorm
Bank met ronde vorm in mooie licht stof

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar met gratis parkeer mogelijkheid. Let op de showroom is alleen geopend op afspraak! Een afspraak is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur. Wil je een afspraak inplannen bel dan even met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur, tel nr: 072 5616126

Ook voor het inrichten van huizen ben je bij zitbankenopmaat.nl aan het goede adres. Hoewel onze naam anders doet vermoeden kom je er tijdens een bezoek aan onze showroom snel achter dat wij nog meer doen dan het leveren van zitbanken. Wij hebben een showroom vol inspiratie, denk hierbij aan gordijnen, salontafels, kasten, accessoires en meer. Kom langs en laat je inspireren en adviseren om jouw huis helemaal naar jouw smaak te maken!