Betalen bij levering

de mooiste meubels

De mooiste meubels

Waar vind je de mooiste meubels ? Een zoektocht naar de mooiste meubels is vaak een dagtaak op zich. Stel je krijgt een nieuwe woning of je wilt je huis opnieuw inrichten, waar ga je dan heen? Bij zitbankenopmaat.nl leveren wij zoals de naam al aangeeft banken speciaal op maat gemaakt. Maar wist je dat wij ook totale interieurs afleveren? Van vloeren tot meubels, gordijnen en verlichting. Wij hebben zelfs een heel afbouw team zodat wij je bij de keuze van een nieuw interieur of een nieuwe woning geheel kunnen bijstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren egaliseren of een geheel verlichtingsplan. Wij denken met alles mee en hebben ook de vakmensen in huis om het te kunnen realiseren.

de mooiste meubels
de mooiste meubels

Je kunt ons telefonisch bereiken voor al je vragen of advies betreft je woonwensen. Ook is het mogelijk om onze zeer sfeervolle showroom te bezoeken in Alkmaar. Hier kunnen we alle ideeën bespreken en dient onze showroom ter inspiratie voor wat betreft de mogelijkheden. En geloof ons, er is bij ons heel veel mogelijk omdat wij meubels op maat kunnen leveren.

Onze helpdesk is 7 dagen in de week voor jou bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk – 06 22694323

de mooiste meubels
de mooiste meubels

Bij zitbankenopmaat.nl is slenteren door woonboulevards niet meer nodig voor de mooiste meubels.  Bij ons vind je alles onder 1 dak, je kunt eerst oriënteren via onze site. Heb je vragen, maakt niet uit welke bel ons en wij reageren direct! Voor al jouw woonwensen hebben wij een oplossing. Desgewenst komen wij ook bij jou thuis met al onze stofstalen zodat je vanuit jouw eigen woonsituatie de wensen kenbaar kunt maken. Omdat veel mensen het lastig vinden om de juiste kleur te bepalen, bijvoorbeeld als er een nieuwe bank gekozen. Wij begrijpen  dat het dan soms prettiger is om een advies aan huis te krijgen zodat je de kleuren in de eigen omgeving kunt zien.

de mooiste meubels
de mooiste meubels

Voor nog meer inspiratie kijk ook eens op onze site van de-bankenfabriek.nl