Betalen bij levering

Bankstel met maatwerkopties

Bankstel met maatwerk opties

Wanneer je op zoek bent naar een bankstel met maatwerk opties , kun je voor de vraag komen te staan, dat het bankstel dat jij voor ogen hebt moeilijk verkrijgbaar is. Vooral als je specifieke wensen hebt qua afmetingen of vormgeving. Bij zitbankenopmaat.nl denken wij verder dan de standaard normen. Iedereen stelt immers andere wensen aan een bankstel en ieder mens heeft zijn eigen zittype. Bij ons hoef je geen concessies te doen, want met de door jou aangegeven wensen, stellen we jouw bankstel met maatwerk opties samen.

Bankstel met maatwerkopties
Speciaal verzoek van een klant

In Alkmaar hebben wij een showroom die op afspraak geopend is zodat je langs kunt komen om de bankstel met maatwerk opties te bespreken. Ook hebben wij hier meerdere  modellen staan waar je inspiratie uit kunt halen en kunt testen qua gewenste zitcomfort. Wellicht ook leuk om te weten is dat wij naast maatwerkbanken ook hele interieurs afleveren. Hierbij kun je denken van vloeren, gordijnen en eettafels en zelfs accessoires. Wij kunnen het hele plaatje compleet maken om niet alleen tot jouw gewenste droombank te komen. Maar ook tot jouw gedroomde interieur!

Wij denken van A tot Z met je mee en kunnen bij een verbouwing of verhuizing alles uit handen nemen doordat wij met een geheel team samen werken. Laat je verassen en inspireren in onze sfeervolle showroom in Alkmaar.

Bankstel met maatwerk opties
Bankstel met maatwerk opties en meer

Ben je geïnteresseerd in 1 van onze diensten neem dan even contact op met onze helpdesk.

Onze helpdesk staat 7 dagen in de week voor je klaar tussen 9.00 en 21.00. Bel gerust voor het maken van een afspraak voor een showroom bezoek, of het stellen van overige vragen.

Helpdesk 072 5616126

Bankstel met maatwerk opties
Bankstel met maatwerk opties speciale graden

Bekijk ook eens onze andere site van de-bankenfabriek.nl  zo krijg je een nog beter beeld van alle mogelijkheden. Ook leuk om te weten bij de revieuws staan foto s toegevoegd van afgeleverde projecten. Altijd leuk om even doorheen te bladeren voor ideeën en inspiratie voor jouw bankstel met maatwerk opties.