Betalen bij levering

Elementen bank

Maatwerk banken

Ben je op zoek naar een bank waarvan je een bepaalde afmeting in je hoofd hebt maar deze is niet verkrijgbaar? Denk dan aan zitbankenopmaat.nl waar je maatwerk banken vind van Nederlands fabrikaat. Wij leveren maatwerk banken van zeer goede kwaliteit en denken met je mee qua maatvoering maar ook zeker qua zitcomfort. Passen de maatwerk banken wel in jouw woonkamer en komt deze goed tot zijn recht? Hier denken wij allemaal over na samen met de klant. Naar aanleiding van foto s van de situatie of met een plattegrond van je woonkamer kunnen wij een goed advies geven qua model. Is het nodig om het na te meten ter plekke dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem. Mocht het om een erker bank gaan dan is dit sowieso de standaard. Wij meten in ter plaatse zodat de bank perfect past.

Maatwerk banken speciale opdracht
Maatwerk banken

In onze showroom in Alkmaar kun je op afspraak langskomen om te bespreken wat zoal de wensen zijn. Een afspraak in onze showroom is fijn voor jou als klant omdat je dan banken kunt bekijken en uittesten qua zitcomfort met advies voor eventuele aanpassingen qua zitdiepte. Zo krijg je een goed beeld wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij de bank geheel naar vraag en behoefte voor jou aanpassen en maken. In onze showroom vind je ook nog eens een veel ruimere keuze qua stoffen als degene die je op onze site tegenkomt. Zo is er zeker een stof of leder soort die jou aanspreekt te vinden. Wij helpen uiteraard graag met het maken van de juiste keuze.

Maatwerk banken
Maatwerk banken

Kom eens langs in onze sfeervolle showroom na het maken van een afspraak, via onze helpdesk.

Helpdesk bereikbaar alle dagen tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126In onze showroom vind je overigens niet alleen maatwerk banken maar alles voor het sfeervol inrichten van jouw woning. Kortom een bezoekje is zeker de moeite waard!

Kijk ook eens op de-bankenfabriek.nl