Betalen bij levering

Banken bij zitbankenopmaat.nl

Banken bij zitbankenopmaat.nl

Wil je graag een nieuwe bank kopen dan dan vind je wellicht jouw banken bij zitbankenopmaat.nl . Wij zijn een onlinewinkel met een op afsprak geopende showroom in Alkmaar. Hier vind je verscheidene banken die ook nog eens speciaal voor jou op maat gemaakt kunnen worden. Dat is heel fijn als je met de standaard maat voering niet uit de voeten kunt. Denk hierbij aan een extra grote bank of een bank speciaal voor in de erker op maat gemaakt. Wij hebben een zeer ruime keuze van verschillende populaire stoffen maar ook een leren bankstel behoort uiteraard tot de opties. Het leuke is dat je in onze showroom volop inspiratie kunt vinden voor het compleet inrichten van jouw woning. Wij volgen de trends maar houden ook zeker rekening met jouw persoonlijke smaak. Hierbij kijken we ook naar jouw leefstijl zodat deze naadloos aansluit aan jouw woonwensen.

Banken bij zitbanktnopmaat.nl
Banken bij zitbankenopmaat.nl

Heb je speciale wensen voor je nieuwe bankstel of wil je hulp met het inrichten van je nieuwe of bestaande woning? Plan dan een bezoek in aan onze showroom. Hier vind je volop inspiratie en helpen wij jou aan ideeën voor het inrichten van jouw woning. Met voorbeelden en eventueel een moodboard.

Banken bij zitbankenopmaat.nl
voorbeeld moodboard

Onze showroom is te bezoeken op afspraak dit is mogelijk alle dagen van de week bel hiervoor even met onze helpdesk die ook alle dagen bereikbaar zijn.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur -072-5616126

Banken bij zitbankenopmaat.nl
Viool speciaal verzoek

Wil je een moderne ,landelijke of industriele bank met keuze uit verschillend zitcomfort? Kom eens langs in onze gezellige woonwinkel in  Alkmaar. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van huizen, wij helpen graag om jouw woning helemaal tot jouw thuis te maken. Onze banken zijn van Nederlands fabrikaat en hebben een heerlijk zitcomfort.