REVIEWS

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
24 berichten.
Kim & Wietze schreef op februari 9, 2024
Veranderen, ja graagโ€ฆnieuwe bank? Stoelen?! Een niet al te handige kamer om iets te vinden.. ronde haard in de woonkamer.. het liefst wilde wij daar iets bij vinden.. niet te vinden.. dus weer uitstellen.. steeds meer ergeren aan wat je hebt..
internet afgezochtโ€ฆ niets!!! Tot ik in tikte bij Googleโ€ฆ ronde bank moduleโ€ฆfabriek!!
Yess Zitbankenfabriek.. precies wat in onze kamer past en bij ons!! Hup naar Alkmaarโ€ฆ
Geweldig.. dan zitten, stoffen uitzoeken kleur en structuur.. aaibare materialen.. ja en geleverd voor kerst hoe fijn en leuk was datโ€ฆ elke dag genieten we van deze bank!! Ps super service
Vriendelijke groet, Kim & Wietze

Rick van den Toorn schreef op februari 9, 2024
We vroegen Hans Gonggrijp van Zitbankenopmaat om advies mbt een nieuwe eettafel met stoelen oaasend bij ons interieur. Hij kwam met een zeer goed advies en nieuwe meubels staan nu te pronken in de keuken. Goede aflevering en keurige prijs kortom top!!
Ga zo door Hans

Fam. Willemse schreef op januari 24, 2024
Een paar jaar geleden kwamen wij bij Zitbankenopmaat voor een nieuwe bank we werden daar prima geholpen door hans en omdat de keuze en variatie daar groot is waren we goed geslaagd!!
Nu een paar jaar verder waren we toe aan heel nieuw interieur en omdat de smaken tussen mijn mannen mij best verschillen zijn wij weer naar Zitbankenopmaat gegaan voor goed advies!! Hans is bij ons thuis gekomen om mee te kijken en advies te geven !! Hij is een luisterend oor en denkt goed mee. vorige week zijn de meubels bezorgd en we zijn weer verliefd op ons huis !!! ๐Ÿ‘
(Hans bedankt !!!)

- schreef op december 20, 2023
Aangezien onze bank inmiddels twee opgroeiende kinderen en een kat als huisdier had meegemaakt was het tijd voor wat anders. Op internet zoekende naar een elementen bank kwamen we uit bij een zaakje in Alkmaar. Vervolgens hadden een afspraak met Hans gemaakt voor een oriรซnterend gesprek voor een U-bank. Wij werden door Carin vriendelijk en warm ontvangen in een voor ons zeer verrassende omgeving! Wij hadden verwacht dat wij in een grote loods terecht zouden komen, maar het tegendeel was waar! Het was een sfeervolle en knusse winkel, met allemaal mooie meubels en accessoires. Nadat Hans onze wens had aangehoord en ook fotoโ€™s van de huiskamer had gezien, stelde hij voor om vrijblijvend bij ons thuis langs te komen om echt een goed advies te geven! Er was wel wat meer nodig, dan alleen een nieuwe bank! Op korte termijn kwam hij met zijn Carin bij ons langs, met een eetkamerstoel, een elektrische fauteuil en een heel hoop stofstalen voor de bank, de dubbele plissรฉ en de vitrage, zoals wij in hun showroom hadden gezien.

Zijn oog voor stijl en advies heeft hij zo goed over weten te brengen, dat wij niet alleen een bank hebben gekocht, maar ook; 12 (sier)kussens, 6 eet-kamerstoelen, 2 elektrische fauteuiltjes, 5 salon tafeltjes, 2 tv-meubels, 1 buffetkast, 3 grote plafondlampen (waarvan Hans er zelf 2 op maat heeft gemaakt), twee leeslampen, dubbele plissรฉ gordijnen, een groot vloerkleed en wel 22 meter vitrage! Kortom, een geweldige metamorfose! Van een โ€˜bij elkaar geraapt zooitjeโ€™, naar een prachtig op elkaar afgestemde huiskamer! Hans heeft ons daarbij advies gegeven voor de kleur op de muren en zijn hierbij van wit naar zachtgroen gegaan voor de gehele huiskamer, dat is wel even wat anders. Alles is door Hans zelf geleverd, geplaatst en gemonteerd! Wij zijn enorm tevreden, alsof we in een sjeik hotel zitten! Wij genieten hier nog wel even van! Hans en Carin, ontzettend bedankt!!

Marjan schreef op december 20, 2023
Niet alleen een prachtig bankstel geleverd ( en bedacht), door Hans van Zitbankenopmaat.nl ๐Ÿ‘, maar ook de drie slaapkamer schuifdeuren kasten, keukenkast, salontafel, eettafel met stoelen en zelfs mijn balkon met wit steigerhout en kunstgras bekleed met een apart zitje met klaptafeltje. Geweldige service en ook snel en goed door Mike en de oudste zoon van Hans bezorgd. Alles top wat hij levert๐Ÿ‘

Marjan

Fam Looman schreef op mei 23, 2023
Wij hebben verschillende meubels bij Hans gekocht en zijn zeer enthousiast over de service en meubels. We hebben een op maat gemaakte bank gekocht, vloerkleed, eetbank, 3 eetstoelen en twee lampen.
De kwaliteit is heel goed en Hans heeft zeker verstand van zaken. Hij heeft een mooie kleurencombinatie gemaakt en we genieten volop van onze nieuwe woonkamer. Je ziet dat hij een vakman is met verstand van zaken. Meerdere mensen hebben al in de heerlijk zittende stoelen gezeten en willen die nu ook! Wij kunnen hem zeker aanbevelen. Hans, bedankt voor de goede service!
Fam De Graaf schreef op april 11, 2023
Een bank die PRECIES past in onze erker! Bij het bezoek aan huis uitstekend door Hans geholpen, ook meedenkend met de kleur en stof passend bij ons interieur. Communicatie is gemakkelijk en snel. Wij zijn erg blij!
Fam De Graaf

Fam Kiemel schreef op april 11, 2023
Wij zijn ontzettend tevreden met de adviezen die we hebben gekregen van Hans tav onze nieuwe zithoek. Hij is thuis geweest en had al snel een idee hoe wij de inrichting meer in 1 geheel kregen. De bedoeling was alleen een nieuwe bank, maar uiteindelijk hebben we ook tafels, lampen, vloerkleed en een zwevend tv meubel gekocht. Met nieuwe kleuren op de muur een metamorfose. Contact met Hans verliep makkelijk.
Wij zijn zeer tevreden!!

Willy en Yvonne Jorritsma schreef op april 11, 2023
Goedemiddag.
Vandaag de nieuwe bank en fauteuil bij ons afgeleverd, we zijn er heeeeeeeeel erg blij en super tevreden mee.

Dank u wel,
mvg Willy en Yvonne Jorritsma
Gerard en Elllen van der Laar schreef op april 6, 2023
Beste Hans en Karin
Na een lange zoektocht naar een compleet nieuwe interieur na een flinke verbouwing, zijn wij na een tip van een kennis bij jullie uitgekomen helemaal van Eindhoven naar Alkmaar. Begin december blijkt na een lange rit, je wel alleen op afspraak kan komen. Maar er werd wat geschoven met de planning en wij werden gehoord wat onze interieur behoefte is. Hans is wat monsters en stoffen bij elkaar gaan zoeken, en binnen no time ontstond er een klik met waar we naar op zoek waren. Afgelopen dinsdag is alles geleverd. En wij zijn zeer verrast hoe alle meubels het een zeer exclusieve thuis gevoel geeft. Klasse Hans, bedankt ๐Ÿ™๐Ÿป ๐Ÿคฉ
Gerard en Elllen van der Laar

Corinne van Oosterum schreef op maart 29, 2023
Beste Hans,
De bank is vandaag geleverd en is fantastisch! Heel blij mee. Misschien ben je al op de hoogte maar de groene losse stof had de transporteur niet bij zich. Hij gaf aan dat deze nageleverd zou worden. Die zie ik wel verschijnen.
In elk geval bedank tot zover!
Met vriendelijke groet
Corinne van Oosterum

Fam. Buiter schreef op maart 27, 2023
Wij waren op zoek naar een bank op maat. Zo kwamen wij bij de bankenfabriek terecht. Al snel vonden wij de bank die bij ons pastte en hierdoor kwamen wij in contact met Hans. Wat zijn wij daar blij mee. Hij adviseerde ons met de inrichting. Nieuw behang, eetkamer stoelen, een andere tafelpoot, gordijnen, 2 carpetten en plantenpotten. Wij hebben een super gaaf huis, echt ons thuis. Mede door het goede interieur advies van Hans.

Dank je wel
Fam Buiter
Fam Janssen schreef op maart 7, 2023
Dank je wel voor de goede service, erg blij met de bank, barkrukken en om het dan toch af te maken het vloerkleed, erg blij mee!!
Petra en Jeroen de Vos Oostzaan schreef op december 18, 2022
Wat zijn wij blij met de adviezen van Hans en het uiteindelijke resultaat. We kwamen voor een nieuwe maatbank (hoek 97 graden) maar kregen ook adviezen over een nieuwe kleur van oa gordijnen en een karpet en inmiddels is de woonkamer bijna geheel vernieuwd en een prachtig bij elkaar passend geheel geworden. De planning was voor de feestdagen gereed, dat is ruimschootst gehaald. We zijn heel blij met het resultaat en zullen Fabrieks Meubels zeker ook aan anderen aanbevelen. Bedankt Hans!

John schreef op december 16, 2022
Wij hebben een hele goede ervaring met Fabriekmeubels. In de winkel heeft Hans ons alle verschillende banken laten zien en ervaren. Door zijn jarenlange ervaring kan hij samen met jou precies uitzoeken wat past in jouw situatie. Het feit dat (bijna) alles mogelijk is doordat het maatwerk betreft vonden wij erg fijn. Ook qua stoffen een overschot aan keus. Uiteindelijk is de bank conform planning geleverd en gemonteerd.

Goed weekend Hans.

Groeten John
Annelies Janssens schreef op maart 2, 2022
Al van bij de start een heel warm gevoel bij de eigenaars. We werden hartelijk ontvangen in de showroom, waar รฉรฉn voor รฉรฉn prachtige stuks gepresenteerd stonden! Eindeloos veel keuze. Super service bij levering en ook bij vragen nadien. Absolute aanrader om je interieur een make over te geven!

Mvg,

Annelies Janssens
Fam de Kock schreef op februari 12, 2022
Eindelijk is het plaatje compleet wat zijn wij blij met ons nieuwe inrichting! ๐Ÿ˜
Fam de Kock

Fam. Glerum schreef op februari 4, 2022
Hoi Hans,

Complimenten voor de banken en de bezorging.

Vr. gr fam Glerum
Fam. Leijssenaar schreef op januari 26, 2022
Hans en Carin zijn bij ons thuis geweest om te bespreken welke bank en maat het mooiste zou staan in onze kamer! Dat hebben ze uitstekend gedaan en zijn er erg blij mee, het was nog wel spannend want we hadden er nog niet op proef gezeten maar Hans verzekerde ons dat ze heel goed zaten en inderdaad ze zitten heerlijk! Een aanrader dit bedrijf ook de communicatie is uitstekend!

Mevr. Hendriks schreef op januari 10, 2022
Een plaatje! Zeer blij mee.

Elida en Herman uit Driebergen schreef op december 23, 2021
Beste Hans, we hopen dat je knie geen problemen meer geeft. Ook wilden we laten weten dat we elke dag genieten van de bank en stoel. Een mooi 2022 toegewenst! Elida en Herman
Ronny Luteijn schreef op december 12, 2021
Ik heb deze bank gekocht bij de bandenfabriek en ik ben zeer tevreden ermee zit lekker en staat ook erg luxe in mijn kamer heb er ook nog een paar mooie kussens bij gekregen.

Gr Ronny Luteijn

Fam. Hageraats schreef op oktober 28, 2021
Nadat wij ons vooraf op de site van www.zitbankenopmaat.nl hadden georiรซnteerd vertrokken we vanuit Rotterdam richting Alkmaar om de banken in het echt te zien. Daar was de ontvangst hartelijk en vriendelijk. Alle ruimte om te kijken, te zitten en te vergelijken. We hadden tekeningen van onze woonkamer meegenomen en onder het genot van een drankje hebben we onze wensen en ideeรซn kenbaar gemaakt. Het was heel prettig om met iemand te sparren die zoveel kennis er ervaring met zich meebrengt op het gebied van interieur en design! Uiteindelijk hebben we besloten om een grote hoekbank op maat te laten maken. Gecombineerd met 2 fauteuils, groot kleed en matching salontafels. Tijdens het bestelproces in de showroom viel het ons op hoe lekker we in de desbetreffende eetkamerstoelen zaten, daar waren we niet naar op zoek maar hebben er wel 8 van besteld haha. Verder was de communicatie naar ons toe heel duidelijk over de bestelling en levertijden. Absoluut een aanrader om langs te gaan!

Fam. Hartog schreef op augustus 4, 2021
Begin dit jaar kwamen wij bij Hans in de winkel om een nieuwe bank uit te zoeken voor ons nieuwe huis. We wilden een grote bank waar we met het hele gezin lekker op kunnen chillen. Al snel vonden wij bij hem de perfecte bank maar daar bleef het niet bij! Doordat Hans ons precies aanvoelde door goed met ons in gesprek te gaan en de tijd voor ons te nemen wist hij precies wat we wilden en wat we niet wilden. Hans heeft werkelijk waar ons hele interieur bij elkaar gezocht. Alles klopt! De kleuren van de muren, de raambekleding, de vloer, het vloerkleed, de verlichting, de meubels en alle bijzondere accessoires hebben we bij Hans gevonden. Alles is op elkaar afgestemd. Zelfs onze eigen eettafel werd nieuw leven in geblazen waardoor hij nu perfect past bij de rest van het interieur. Dat noem ik meedenken en je inleven in je klant! Hans heeft ervoor gezorgd dat ons nieuwe huis nu echt Ons Thuis is!