Betalen bij levering

Interieur specialist

Gratis interieur advies

 

Wanneer je bij zitbankenopmaat.nl een afspraak maakt voor een showroom bezoek voor een gratis interieur advies , zul je verrast worden door onze veelzijdigheid. Bij zitbankopmaat.nl leveren wij namelijk niet alleen geheel op maat gemaakte banken. Wij kunnen  je ook voorzien van een geheel nieuw interieur! Wij richten huizen compleet in van zitbank naar gordijnen, vloeren, verlichting, kasten, eettafels, eetstoelen en accessoires aan toe. In onze sfeervolle showroom helpen wij  je graag om tot een mooi geheel te komen voor een bij jouw leefstijl passend interieur.

Gratis interieur advies
Gratis interieur advies met dit eindresultaat bij klant

Je kunt bij ons langskomen door het maken van een afspraak, zo hebben wij gericht alle tijd en aandacht voor elke klant. Een eventuele bouwtekening of foto s van de huidige situatie kunnen van pas komen. Heb je hier geen beschikking over, geen punt met onze ruime ervaring met het inrichten van huizen komen we zeker tot een gewenst resultaat. Een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Helpdesk 072 5616126

7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Gratis interieur advies
Gratis interieur advies , eindresultaat

Interieur advies thuis

Uiteraard is het ook mogelijk om een advies aan huis te geven. Wij rijden door heel Nederland waardoor het makkelijk te combineren is om een advies thuis te kunnen geven. Zo krijgen wij direct een beeld van jouw woonsituatie en bespreken dan samen de mogelijkheden. Zo kunnen wij een passend kleurenpalet maken geheel gratis en vrijblijvend en krijg je vanuit je eigen omgeving al een goed idee wat wij voor je kunnen betekenen. Bel gerust voor het maken van een afspraak, wij zijn 7 dagen in de week voor jou bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Gratis interieur advies
Gratis interieur advies waarbij de Bank Roos speciaal op maat is gemaakt