Nederlandse kwaliteit banken

Sinds de krediet-crisis zijn vele meubelmakerijen failliet gegaan en hebben de woninginrichting winkels massaal hun productie overgebracht naar landen als Polen, Litouwen, Turkije, Roemenië en China. Echter worden deze banken zo goedkoop gemaakt dat de kwaliteit vaak te wensen over laat. Daarom hebben wij besloten sinds 2010 onze banken zelf te maken en dus krijg je bij ons Nederlandse kwaliteit banken. Deze worden gemaakt van de beste materialen zoals massief houten frames, nosagvering en het beste koudschuim zoals Bultex. Ook stofferen wij onze banken eerst in katoen en dacron alvorens de stof eroverheen gaat. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage. Ook worden alle stoffen eerst afgelocked zodat er geen sleeën in de stof ontstaan. Al met al pure kwaliteit van Hollandse bodem.

Nederlandse kwaliteit banken
Speciale wensbank klant

Wij maken daarnaast veel maatwerk banken voor erkers, schuine hoeken, ronde hoeken of speciale maten in ruimtes waar de bank precies tussen moet vallen. Dit is ons specialisme en doen wij met veel liefde en passie. U vraagt, wij maken! Klanten komen echt van heinde en ver naar ons toe, zelf vanuit België, Frankrijk, Spanje en Zwitserland weet men ons vaak te vinden. Nederlandse kwaliteit banken vind je eigenlijk niet meer en alles wordt in het buitenland geproduceerd met geen tot weinig mogelijkheden het aan te laten passen aan jouw wens.

Nederlandse kwaliteit banken
Bank Anemoon op maat gemaakt

Showroom in Alkmaar

Wij bezitten een prachtige showroom in Alkmaar waar niet alleen mooie zitbanken staan. Wij geven ook advies in vloeren, gordijnen, zonwering, lampen, kasten, eettafels en eetstoelen. Ook prachtige karpetten behoren tot onze collectie. Maar wat dacht u van meubelen op maat, bv een tv-meubel hangend op maat aan je muur in elk gewenst hout en kleur afwerking. Of een eettafel van 4 mtr lang x 6 cm dik en boomstamranden, wij maken het. Dus is je interesse gewekt, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat je vrijblijvend adviseren en inspireren voor een totaal harmonieus interieur. Ook verfadvies behoort tot de opties.

voor een afspraak bel 072-5616126 of 06-22694323 of mail [email protected]

Nederlandse kwaliteit banken
Onze topper de Viool