Modulaire bank

Modulaire bank
Modulaire bank Roos ook op maat leverbaar.

Tegenwoordig is het een trend om een bank in delen te kopen omdat je dan je interieur kunt veranderen. Een modulaire bank of elementenbank hebben wij in vele soorten, eigenlijk zijn al onze banken modulaire banken. Neem bijvoorbeeld onze super bank de “Viool“. Deze is verkrijgbaar in vele elementen, van een element arm links of rechts, een tussenelement in diverse maten, een hoekelement, een ottoman element of een longchair. Maar onze kracht ten opzichte van de concurrentie is dat wij onze eigen fabriek hebben en deze elementen op maat kunnen aanpassen. Je kunt zelfs de bank op maat in elementen krijgen voor jouw erker of schuine graden hoek. Alles is mogelijk, ook het aanpassen van de diepte of hoogte.

Modulaire bank
Onze “Anemoon” elementenbank op 110 diep.

Topkwaliteit van eigen bodem

Wij hanteren de beste materialen voor het maken van onze banken op maat. Massief houten regels, multiplex platen, het beste koudschuim (polydaum bultex) en originele nosagvering maken onze banken sterk en onverslijtbaar voor jaren. Wijn geven op onze modulaire bank maar liefst 5 jaar volledige garantie op alles. Ook kan je onze stoffen laten behandelen met Care fixx zodat de bak beschermd is tegen vlekken met een garantie van 5 jaar. Naast alles bieden wij een keuze uit meer dan 1000 stoffen zonder daarvoor een meerprijs te berekenen. Kies je stof en de prijs die je online ziet is de prijs ongeacht stofkeuze. Ook kunnen wij onze elementen banken leveren in gerecycled leder of echt leder. Dan zijn de prijzen uiteraard anders. Laat je vrijblijvend adviseren hiervoor in onze prachtige showroom in Alkmaar.

Modulaire bank
Bank Tulp gemaakt in een ronde erker in 11 elementen.

showroom op afspraak;

Ook kan je onze mooie showroom bezoeken op afspraak. Wij zijn open op afspraak van 9.00-21.00, 7 dagen in de week. Is jouw interesse gewekt en wil je onze showroom een bezoek gaan geven? Bel dan ons nummer; 072-5616126 of 06-22694323. Wij nemen altijd op 24/7 en staan je graag te woord om alles uit te leggen over onze modulaire banken.

Graag tot ziens op de Berenkoog 14 in Alkmaar!

Modulaire bank
Model Gardenia in vele modulen leverbaar, ook maatwerk.