Maatbank op de cm.

Er zijn van die situaties dat je op zoek bent naar een maatbank op de cm. Bijvoorbeeld een erker of een nis waar een eetbank precies in moet passen. Of een Z-kamer waar je de bank wilt laten doorlopen in de Z. Zo zijn er vele situaties die vragen om maat werk als het om een eetbank of zitbank gaat. Wij van zitbankenopmaat vullen deze wens graag voor je in. Wij maken onze banken in eigen fabriek op maat voor jou. Onze foto galerij zegt voldoende want wij hebben hier al meer dan 30 jaar ervaring in.

Maatbank op de cm.
Maatbank op de cm. Met de bank Roos

Op onze site staan vele banken die standaard in vele maten leverbaar zijn maar door ons geheel naar jou wens kunnen worden aangepast. Onze specialiteit zijn toch wel de speciale erkerbanken die van links naar rechts door de erker lopen. Wij komen, na proefzitten in de showroom, bij je thuis met alle mogelijke stof- en leerstalen om tot de juiste kleurencombinatie te komen waarna wij de erker of andere situatie meten en hiervan een mal maken. Daarna brengen wij deze mal naar onze fabriek en laten de bank op maat maken. Aangezien alles in eigen beheer is duurt de levertijd van zo’n maatbank slechts 8-14 weken (net naar gelang de moeilijkheidsgraden).

Maatbank op de cm.
Acacia erkerbank op maat

Showroom in Alkmaar.

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom in Alkmaar waar alle modellen staan opgesteld. Maar naast deze prachtige zitbanken hebben wij echt alles op het gebied van interieur. Van schitterend behang tot gordijnen, lampen, kasten, eettafel en eetstoelen tot tapijt, pvc vloeren aan toe. Kom gerust op afspraak eens kijken en laat je inspireren door onze interieur adviseur die al meer dan 30 jaar kennis deelt met onze klanten. Hij maak de mooiste collages die volledig in harmonie zijn en adviseert daarbij ook eventueel de kleur van de verf op muren en kozijnen.

Maatbank op de cm.
Speciaal op maat gemaakte wensbank.

Afspraak maken showroom

Is je interesse gewekt en wil je graag een afspraak met ons maken, dan kan dat op telefoonnummer; 072-5616126 of 06-22694323. Wij plannen dan samen met jou een datum en tijd. Wij werken uitsluitend op afspraak omdat er zoveel te melden is vanwege alle mogelijkheden die ook vrij onbeperkt zijn. Uiteraard mag je vrijblijvend door de showroom lopen maar ook dat gaat op afspraak. Zo houden wij de overhead kosten laag, wij zitten op een industrieterrein en er is geen personeel als er geen afspraak is, dus lichten en verwarming uit en scheelt weer in de kosten op de door jou gekozen bank. Ik zou zeggen; tot gauw in Alkmaar en laat je verrassen!